Апелативната комисия към БФС помилва футболиста на Лудогорец - Сисиньо и намали наказанието му от 4 на 1 мач. Така бразилецът ще може да се завърне в игра в предстоящия мач на разградчани срещу Ботев (Враца).

Любопитно е, че другият десен бек на Лудогорец Жордан Икоко бе изгонен в мача за Суперкупата на България срещу Локомотив Пловдив и Павел Върба щеше да бъде принуден да търси друго решение за този пост, ако не бе Апелативната комисия, която намали санкцията на Сисиньо.

От Лудогорец увериха, че ще спазят всички разпоредби за безопасност

От Лудогорец увериха, че ще спазят всички разпоредби за безопасност

Клубът продължава да функционира нормално

АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ

РЕШЕНИЕ № 3 /06.08.2020г.

По жалба на ПФК "Лудогорец 1945" гр. Разград

Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата, разгледа я по същество и се запозна с експертното становище на Съд. комисия:

РЕШИ:

Жалбата на ПФК "Лудогорец 1945" гр. Разград е допустима и основателна. На основание чл.62, ал.3 Апелативната комисия при БФС изменя решението на ДК от 14.07.2020 г., с което на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК "Лудогорец 1945" е наложено дисциплинарно наказание - ССП за 4 срещи, като:

На основание чл. 22, ал.2, б. "З", колонка 4 от ДП на БФС за 2019/2020 г. налага дисциплинарно наказание на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК "Лудогорец 1945" гр. Разград - ССП за 1 среща.

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

СЕКРЕТАР Ап.К.:

/Н.ВЪЛКОВА/

Якуб Червински не е получавал червен картон в осем поредни шампионата

Набелязан от Лудогорец защитник показва завидна резултатност

За сметка на това играчът е високорезултатен