Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев разкри пред "Диема спорт" очакванията си за дербито с Левски. Мачът е в събота от 21:00 часа на "Герена".

"Вижда се, че има голямо желание във всички, защото в тази голяма пауза ни липсваше футболът. Получи се добра среща, предвид, че е последна преди официалните мачове. Изиграхме един добър мач за времето, в което сме се подготвяли", заяви Терзиев.

"Няма как 2 месеца да поддържаш това ниво, каквито и упражнения да правиш. И това е ясно за всички спортни хора. Затова е важно треньорите да намерят точната рецепта, с която да извлекат максимума от всеки."

"Предполагам, че особено в първите мачове, нивото няма да е същото, както преди. Но това е напълно нормално. Виждаме и в Германия, че темпото на игра не е това, което беше."

Ангел Петричев: Лудогорец не е спирал да гледа в перспектива

Ангел Петричев: Лудогорец не е спирал да гледа в перспектива

"Целите винаги са едни и същи - шампиони и класиране в груповата фаза на евротурнирите"

"Честно казано, не виждам страх. Да, спазваме правилата, доколкото можем, използваме маски, но спортът е такъв, че няма как да се пазиш от това да не се докоснеш с противника. Просто се надяваме да няма болни, постепенно това да отмине и да няма проблеми", призна Терзиев.

"Не е приятно, защото те имат много фенове, които се радвам, че са зад отбора. При такава ситуация губи целият футбол. Надявам се по-бързо да се стабилизират, защото е добре да има силни отбори", заяви Терзиев относно ситуацията в Левски.

"Преди 10 години отборите бяха Левски и ЦСКА и като дете съм бил от Левски, защото баща ми е от Левски. Детето поема от родителите си, но сега децата виждат кои са победители и има все повече от Лудогорец."

"За никого не е приятна тази обстановка. Тази неяснота убива всеки, затова им пожелавам да се оправят нещата по-бързо и да се стабилизират."

Обявиха съдията на Левски - Лудогорец

Обявиха съдията на Левски - Лудогорец

Вижте всички наряди за 25-ия кръг

"Преди няколко месеца преподписах за 3 години, така че договорът ми е до 2023 година", призна Терзиев.

"Имал съм няколко оферти, но не желая да изпадам в подробности. Щом съм останал тук, значи съм доволен и това ме прави щастлив", заяви Терзиев.