Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев не даде еднозначен отговор на това дали ще продължи да бъде треньор на "орлите" и през пролетта. Припомняме, че за неговия пост се спряга Павел Върба. Ето какво каза Генчев след изненадващото 1:1 при гостуването на Славия.

"Много е неприятно, когато загубиш две точки в последната минута. Мачът можеше да приключи по-рано. Имахме две-три голови възможности да направим резултата 2:0. Днес загубихме две точки. След като поведохме, настъпи леко отпускане. Второто полувреме започнахме много добре, но нямахме късмет. Понякога подхождахме по-лежерно към ситуациите".

"Доста е трудно след мач в Европа, късно вечерта в четвъртък, да дадем максимума от възможностите си. Затова разполагаме с много футболисти, за да правим ротации. Много по-добре щеше да е, ако имаме седем точки преднината. Пет точки е малка преднина. Доста съм ядосан след този гол в последната минута. Мога да кажа, че по-скоро изпращаме добър сезон. В момента няма подписани договори с нови футболисти. Има разговори за нови футболисти".

"От клуба ще има изявление по треньорския въпрос. Имам уверението от клубното ръководство, че ще бъда в отбора, за да се развивам".

Славия се добра до равенство 1:1 срещу Лудогорец

Кошмарът се повтори – нов гол в последната секунда обърка сериозно плановете на Лудогорец

Славия открадна точка от шампионите след късно попадение на Димитър Велковски