Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди утрешния мач от Лига Европа срещу ЦСКА (Москва). Ето какво каза той:

"Имахме достатъчно време, за да се подготвим. Знаете, че сме традиционни участници в групите - дали на Шампионската лига, дали на Лига Европа. Играчите чакат тези мачове с нетърпение, а стадионът ще бъде пълен. Аз лично съм играл пред тази публика и знам как може да ти помогне.

Надявам се да стартираме с победа. Информацията, че четирима защитници на ЦСКА (Москва) няма да играят утре срещу нас не е съвсем точна. Двама са основните играчи, които пропускат мача. Но това едва ли ще се отрази.

Аз лично исках домакински мач на старта. Това беше важното - първата среща да е домакинска. В групата за мен всички отбори са добри. Относно това дали можем да се класираме, нека минат първите мачове и да видим как ще се развият нещата, тогава ще говорим повече. Но аз смятам, че имаме своите шансове да се класираме за следващата фаза.

За утрешния мач нямаме контузени състезатели. Слава Богу, всички са на линия. Като гледаме двата отбора, наистина ние сме с повече опит, докато ЦСКА (Москва) е по-млад отбор. Както цяло в тези турнири опитът играе голяма роля. Трябва да наблегнем на този фактор и да се възползваме от неопитността им. Също така трябва да сме по-спокойни по време на самия мач".

ЦСКА (Москва) идва с 19 футболисти в Разград

ЦСКА (Москва) идва с 19 футболисти в Разград

Мачът между московските "армейци" и Лудогорец е в четвъртък от 22 часа