Една от звездите на Лудогорец Кирил Десподов анализира минималната победа с 1:0 над Жалгирис. 

"Доволни сме особено през първото полувреме. Има дни, в които не иска да влезне топката. Не сме загубили. 1:0 е позитивен резултат, победа е. Очаквам още един мач", каза Десподов.

"При първата ситуация, в която ударих от един метър гредата, прецених, че е по-добре да я вдигна висока. Ако я бях бил по земята, вратарят можеше да я избие. Пропуск, но който не излиза на положения, той не пропуска", добави той.

Шимунджа: Това не е резултатът, който очаквахме

Шимунджа: Това не е резултатът, който очаквахме

"'Не бях толкова доволен през второто полувреме"

"Според мен ще бъде много тежък втория мач, аз съм играл на терена на Жалгирис. Ще бъде доста различен мач, защото настилката е по-трудна за игра. По-бързо върви топката, но вярвам, че ще отстраним Жалгирис и ще влезем в групите на Лига Европа".

"Не съм загубил концентрация при жълтия ми картон, просто човекът беше зад центъра в тяхната половина. Не мисля, че беше за жълт картон. Извиних се на момчето и питах съдията защо го даде. Не съм искал да си изкарам жълт картон. Яд ме е, че няма да мога да помогна в реванша, но има момчета, които също се справят добре".

"Мисля си, че Иван Йорданов заслужава шанса, който му се дава. Тренира много добре, българин е. Има сериозно бъдеще, ако продължава да работи. Треньорът му дава шанс за изява. Радвам се за него. В националния отбор също ще бъде полезен играч".

"Няма как да сме спокойни, докато не ги отстраним. Победата е минимална, не можем да се отпускаме, чака ни тежък мач.