Звездата на Лудогорец Кирил Десподов даде интервю за клубния сайт.

"Чувствам се перфектно, успокоен съм. Мотивирани сме. Подготвяме се за първия мач на 7 юли. Условията за тренировка са перфектни. Остава от нас да тренираме добре и да се развиваме. И да се подготвим по най-добрия начин. Бях леко изморен. Изиграх три мача за 8 дни с националния отбор. Не успях да имам перфектна почивка. Вече съм добре. Тренирам по два пъти на ден. Сигурен съм, че за първия мач ще съм в топ форма.

Лудогорец ще бъде готов за първия мач от Шампионската лига. Имаме още една контрола. Аз нямам много голямо виждане над съперника. Но няма да е лесно. Мачът ще е битка. Не трябва да се притесняваме от противника. Трябва да се фокусираме върху нашата игра. Останах в Лудогорец, за да сбъдна мечтата си. Надявам се отборът за трети път да се класира в групите в Шампионската лига. Няма човек в клуба, за когото това да не е голямата цел. Ще направим всичко възможно, ще дадем всичко от себе си, за да го постигнем. Дано успеем. Това е моята мечта.

Лудогорец привлече много добри нови попълнения. Те ще помогнат на отбора. Щастлив съм, че има нови момчета. ЦСКА ще е най-големият конкурент за титлата. Арда и Локо Пловдив също са добри отбори. Няма да е лесно, но ние ще гоним 11-та поредна титла", каза той.