Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас остана доволен от представянето на своите футболисти срещу Олимпиакос (1:1). Литовецът е на мнение, че "орлите" са заслужавали да постигнат и победата на "Георгиос Караискакис". Специалистът се надява, че пропуските от тази вечер ще бъдат реализирани на реванша след седмица в Разград.

"Имаме причини да сме разочаровани. Вярвам, че можехме да вземем победата тази вечер. Може би нямахме и малко късмет в някои моменти. Благодаря на момчетата, защото се справиха много добре в този тактически мач. Беше важно да сме търпеливи и да се придържаме към плана.

Трябва да анализираме как се стигна до допускането на гола. Контролирахме мача и през двете полувремена. Олимпиакос ни затрудниха от статични положения, но не и от атаки. След седмица в Разград може да си върнем това, което изпуснахме днес. Ще бъде по-труден двубой от този.

Резултатът не е лош. Играта ни може да се подобрява. Трябва да сме търпеливи и малко по-подготвени тактически. По-важно е кой играе печеливш футбол".

Олимпиакос и Лудогорец завършиха 1:1 в първи мач от третия предварителен кръг в ШЛ

Силен Лудогорец изпусна да победи като гост фаворизирания гранд Олимпиакос

Четири минути разделиха Десподов и компания от сензация на "Караискакис"