Бранителят на Ференцварош - Марсел Хайстер обяви, че унгарският тим ще играе офанзивно и на реванша срещу Лудогорец. Унгарците имат лека преднина преди битката в Разград, след като спечелиха домакинството си с 2:1.

"Имахме дълъг подготвителен период и съм радостен, че официалните мачове започнаха. Всички момчета бяхме доста развълнувани по време на първия двубой с Лудогорец, защото задачата ни в първия квалификационен кръг на Шампионската лига не е никак лека. Имам чувството, че се справихме добре. Публиката много ни помогна за победата. Винаги е наелектризиращо да излезеш пред пълен стадион и да получиш фанатична подкрепа от привържениците ни. Те ни мобилизираха допълнително, дадоха ни още енергия. Беше фантастично", заяви Хайстер.

Той допълни, че е уверен в способностите на тима и счита, че е напълно възможно Лудогорец да бъде елиминиран.

"Сега ни чака реванш, който ще бъде по-различен. Ние обаче няма да пазим крехката си преднина. Напротив, ще нападаме, за да отбележим поне един гол. Ако противникът вкара пръв, то ще получи допълнително самочувствие и ще ни е далеч по-трудно да се справим с него. Но не искам да се вторачваме толкова в резултата, колкото да играем нашия футбол. Наясно сме, че Лудогорец ще опита да ни подложи на огромно напрежение и ще пробва да ни вкара бързо попадение. Но ние отработваме подобни варианти на тренировката, така че не ни е страх от нищо", заяви Хайстер.

Лудогорец загуби трансфрена битка с турския Трабзонспор?

Лудогорец загуби трансфрена битка с турския Трабзонспор?

Пълна мистерия с футболната съдба на аржентинеца Гастон Кампи