Алчен агент е провалил трансфера на босненския национал Боян Настич в Лудогорец, твърди самия играч. Той разкрива, че българския шампион е имал интерес към него, но действията на мениджъра му са провалили трансфера.

"Случи се през 2019 година. Тогава се разбрах с Генк и прекратих договора си без обезщетение, за да мога да получа добри условия в друг клуб. Редовно играех в Остенде, бях в националния отбор, имах добра биография и казах на мениджъра ми да търси добра възможност. Имах оферти и разговори с Погон, Цървена звезда и Лудогорец. Бешикташ също ме искаха. Говорих с хора от клубовете. Казах им какво искам и ги препратих към моя мениджър, след което преговорите изведнъж приключваха" разказва Настич.

"Попитах го директно - как е възможно да съм свободен играч с добра биография, да ми се обаждат клубовете, а да не се случва нищо. Той ми обясни, че проблемът е в парите и че клубовете не искат да изпълняват нашите условия. Работихме заедно 10 години и никога не ме беше разочаровал. Открих, че той е проблема. Искаше повече пари за себе си. БАТЕ Борисов дойде с оферта, но ми казаха, че ще ме вземат, ако прекратя договора си с този мениджър, защото имали лош опит с него. Бях притиснат в ъгъла, чудех се какво да направя. Нямах клуб, беше късно и реших да скъсам договора. Платих неустойки и отидох в БАТЕ. Нямаше как да играя до януари и просто тренирах. После играх целия сезон и преминах в Ягелония" каза още футболистът.

В момента Настич играе в Полша и договорът му е до лятото на 2024 година, а този сезон записа 19 мача с 4 асистенции.

Лудгорец иска 250 000 евро за Жосуе Са

Лудгорец иска 250 000 евро за Жосуе Са

Витория (Гимараеш) не е склонен да плати тази сума