Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира тегления днес жребий за новия сезон в Шампионската лига.

Първият съперник на "орлите" в надпреварата ще бъде северноирландският Крусейдърс.

"Ще си имаме работа с един клуб, който има опит в евротурнирите. Предполагам, че организацията в Белфаст ще бъде добра. Знам, че стадионът не е голям.

Аз очаквам да имаме сериозна подкрепа, тъй като знам, че имаме фенове в Дъблин. Има и такива, които живеят в Белфаст. Надявам се да стане здрав мач, тъй като тогава ще бъде реванша. Те са опитен отбор и се надявам отборът ни да го разучи добре.

Знаете, че към всеки един съперник трябва да се проявява уважение. Има непредвидими изходи. Това са опоненти, които могат да поднесат изненада.

Първоначалната информация, с която разполагаме е, че Крусейдърс има история в турнирите. Да не говорим за Дюделанж и Видеотон. Трябва да се подготвим добре и да подходим отговорно. Ако го сторим, трябва да продължим към нашата мечта - място в групите на Шампионската лига.

Главният мениджър на клуба мисли за новия играчи. Пауло Аутори и Методи Томанов. Те имат своите виждания в тази насока. Господин Аутори иска време да се запознае със всички футболисти, с които разполага Лудогорец и чак тогава ще говорим за селекция. Нека проявим търпение", каза Петричев.

Лудогорец с перфектен жребий на старта в Шампионска лига!
Обновена

Лудогорец с перфектен жребий на старта в Шампионска лига!

"Орлите" срещат Крусейдърс