Сръбският специалист Младен Додич със сигурност няма да бъде треньор на футболния Локомотив (София) от следващия сезон, след като днес беше представен като спортен директор на Напредак (Крушевац), съобщи сайтът MozzartSport.

Ас на Локомотив (София) отива в Ботев (Пловдив) заедно с Генчев

Ас на Локомотив (София) отива в Ботев (Пловдив) заедно с Генчев

Договорите и на двамата изтичат в края на сезона

Бившият треньор на Нови Пазар, Динамо Враня, Ягодина, Явор, Борац (Чачак) и Радник (Сурдулица) беше сочен като наследник на Станислав Генчев, чийто контракт в Надежда изтича и не е ясно дали ще остане.

Додич, който е бил начело на столичните "железничари" два пъти, за последно водеше Явор (Иваница) в сръбската Суперлига. Той успя да постигне поставената задача и да спаси тима от изпадане, но договорът му изтече и той обяви още в началото на месец май, че ще си тръгне.

И сега се връща на мястото, където започна неговата треньорска кариера - в Напредак (Крушевац), повече от десет години след последния престой в клуба.

Опитният специалист сега ще има ролята на спортен директор и ще отговаря за оперативните въпроси, за селекцията и ще контролира работата на детско-юношеската школа.