Феновете на Локомотив (Сф) ще бъдат на нетрадиционно място при домакинството на Несебър в мач от 29-ия кръг на Втора лига.

Срещата ще се проведе на стадиона в "Надежда", но домакинската агитка по всяка вероятност ще се настани в сектор "Г", научи vitoshanews.com. Там по принцип отива публиката на гостуващия отбор. Локото обаче е наказан от Дисциплинарната комисия и това налага мярката.

"За хвърлени предмети с последствия и за навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б, предложение 1 и чл.37, ал.1, т.1, б. В, предложение 3 от ДП /2016-2017/ ДК наказва ФК Локомотив гр. София с лишаване от домакинство за една среща и имуществена санкция в размер на 1125 лева и на основание чл.37, ал.1, т.21 ДК заменя лишаване от домакинство със затваряне на сектор "А", реши Дисципът.

Без победител в столичното дерби между Локомотив и ЦСКА II

Локо (София) и ЦСКА II си спретнаха голово реми в квaртал "Надежда"

Александър Георгиев спаси "армейците" от поражение

Така за първи път в историята на "железничарите" ултрасите на отбора ще седнат, както се казва, при "врага". Може да възникне обаче неочакван проблем. "Много ще бъде интересно обаче, ако фенове от Несебър решат да посетят мача. Тогава как ще бъде решен въпросът с буферната зона?", амармираха запознати.

Домакините са седми във временното класиране с 41 точки. "Делфините" са осми с 39.