Наставникът на Локомотив (София) - Иван Колев говори за зимната подготовка на "железничарите". Специалистът призна, че не е изключено до подновяването на мачовете в efbet Лига към тима да се присъединят нови футболисти. Ето какво каза той пред колегите от "Спортал":

Симеон Славчев: Левски е затворена страница, благодарение на г-н Гриша Ганчев съм този футболист

Симеон Славчев: Левски е затворена страница, благодарение на г-н Гриша Ганчев съм този футболист

"Атмосферата в съблекалнята на Локомотив е много приятелска"

"Погледнах съставите на участниците за Купата на Африка - почти всички футболисти играят в първенства в Европа. Не говоря за силните афиркански нации като Нигерия, Сенегал, Камерун. При нас очевидно има проблем. Преди години бях на специализация, където срещнах помощника на Джиджи Симони, който беше с него в ЦСКА. Каза, че имаме страхотни таланти, каквито в Италия нямат.

При 12-13-годишните обаче се изравняваме, а вече при 16-17-годишните изоставаме от италианците. Тоест, не се работи правилно. Трябва да се направят ясни критерии за оценка на развитието на един млад футболист. Вярвам, че Гонзо и другите специалисти в БФС ще намерят начин за решаване на този сериозен проблем. Въпросът с българите и чужденците не бива да се преекспонира - никой български треньор не е луд, за да пусне чужденец на мястото на някой талантлив българин. Естествено, че чужденецът трябва да е добър и да допринася за по-голямата класа на отбора", добави специалистът.

Локомотив (София) надви Славия под гръмотевиците в Турция

Локомотив (София) надви Славия под гръмотевиците в Турция

Двата тима изиграха неофициален приятелски мач