Доскорошният лидер в селекцията на Локомотив (София) - Илиян Стефанов сподели своята версия за решението на клуба да го "замрази" заради уж некоректно отношение от негова страна. Ето какво каза той пред "Тема Спорт":

Опълчил се на Александър Димитров изхвърча от Локо (София)

Опълчил се на Александър Димитров изхвърча от Локо (София)

"Железничарите" са бесни

"Появи се една отвратителна лъжа в медиите, че аз съм бил натирен, защото съм мислел за трансфер и главата не ми е била на място. И това е било поводът да ме отстранят от отбора. Тук единственото вярно нещо е моето име. Аз държа на своето достойнство, защото отказах много хубави предложения - огромна сума. И за това нещо аз очаквах да бъда поощрен и добре приет отново. Както всеки един европейски клуб се отнася към тези състезатели с признателност и уважение. Защото аз лично нито за секунда не съм направил действия, които да уронват престижа на клуба и имиджа му. В същото време аз бях уведомен, че ще тренирам сам ще бъда в друга съблекалня.

Аз съм показал своята лоялност и нямам абсолютно никакви провинения на терена и извън него. Явно има някаква репресивна мярка срещу мен. Тук има много странно съвпадение, че се появява статията в дадената медия, а клубът, който по принцип винаги излиза с позиция за всякакви неща от този ред, този път не го прави. А аз винаги, във всяка една медийна изява, дори и като младежки национал, съм изказвал своята признателност към ръководството. И реших да остана в Локомотив, а не да приема тези хубави предложения, които получавам. И вместо благодарност, на мен ми се връща нож в гърба.

Локо (София) удари Септември (Симитли) и оглави Втора лига

Локо (София) удари Септември (Симитли) и оглави Втора лига

"Железничарите" се наложиха с 2:0 над своя съперник

Явно има някакви задкулисни действия, които водят до интриги. За мен най-важното си остава Локомотив. Дебело подчертавам, че оставам и искам да помогна на отбора", сподели Стефанов.