Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, разкри любопитни подробности около ситуацията в клуба, а също така обяви, че е ходил до... Кения, с идеята да намери спонсори за тима.

"Знаете финансовото положение на нашия клуб какво е. На практика почти сам издържам любимия Локомотив, това е истината. Помага ми всеотдайно само един човек, мой приятел и съмишленик от дълги години, което е непосилно. Нормално е да търсим инвеститори, спонсори...В Кения бях по работа, скапах се от път. Проведох среща с представители на мощна европейска фирма, която има солидни позиции в Африка. На този етап не искам да издавам подробности от разговорите", каза Василев.

"Правя го в името на Локомотив. Когато в началото на тази авантюра започвахме, бях оптимист, но лека-полека се отчайвам, ще видим до кога ще издържа. След като няма интерес към нас, след като никой не иска да ни помага, пътят е един... Инвестициите ми само за 2016 година са в размер на 600 000 лева, отделно от това платих и данъци 60 000 лева за това, което съм направил на държавата. И какво имам аз в "Надежда", на стадиона? Две косачки и един валяк - това е всичко...", коментира Василев пред vitoshanews.

Иван Василев: Такива балами като мен няма във футбола ни

Бозата: Такива балами като мен няма във футбола ни

"Малко хора се наемат да инвестират собствени пари"