Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира загубата с 0:1 от ЦСКА в двубоя от първата шестица на efbet Лига. Загубата остави тима му на последното място в потока с 50 точки, докато ЦСКА събра 80 и излезе на лидерската позиция.

"Пореден мач, в който не успяхме да реализираме нашите идеи. В изграждането на атаките се получават някои неща, но завършването ни куца. Липса на постоянство, на скамейка. Неща, върху които трябва да работим.

Юноши? ЦСКА победи титулярите на Локомотив (Пловдив) и се завърна на първото място

Юноши? ЦСКА победи титулярите на Локомотив (Пловдив) и се завърна на първото място

Момчетата на Саша Илич обезличиха "смърфовете"

Не само днес, и в мача с Лудогорец отстъпвахме в единоборствата, но това е въпрос на селекция. Момчетата се опитаха да се противопоставят и можеше да вземем нещо.

ЦСКА е доста силен на статични положения, през първия полусезон по-голямата част от точките им бяха от статични положения. Създадоха ни големи неприятности с тях, а ние направихме твърде малко в атака", каза Томаш. Той даде и яснота защо Димитър Илиев не започна в титулярния състав.

"Митко имаше проблеми и затова взех това решение. Трябваше ни човек, който да е агресивен и деен. На Митко не му е там силата. Изигра добри 45 минути", обясни Томаш.