Вратарят на Локомотив (Пловдив) Васил Камбуров посегна на кореспондента на Топспорт под тепетата Динчер Фейзов, изнервен от ситуацията в клуба.

Стражът на "смърфовете" бил бесен от това, че в Топспорт.бг е излязла информация, че той бил един от тримата играчи на "черно-белите", които са подписали договори с новия собственик и президент на клуба Емил Наков, като са легитимирали кюстендилеца на поста, който му дойде като джакпот.

"Внимавай какво пишеш, момченце", нахвърлил се Камбуров върху журналиста преди началото на следобедната тренировка на Локо, след което опита да уцели Динчер. След като не успя да удари журналиста, вратарят се приближи и му удари шамар, при което тутакси бе овладян от съотборници и фенове и бе насочен към игралния терен.

"Аз никога не съм казвал на Васил как да играе", бе лаконичният коментар на Дино.

Потърсен за коментар, генералният директор на клуба в оставка Атанас Узунов заяви, че няма информация за инцидента, но обеща да разгледа случая подробно.

"Не бях на мястото на инцидента, но случилото се е грозно и заслужава порицание. Нищо не оправдава Васко. Логично е да последва извинение и аз гарантирам, че това ще стане още утре", коментира пред Топспорт.бг бившият топрефер.