Христо Крушарски разкри, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лева в Локомотив (Пловдив).

По време на неговоро управление "смърфовете" вече спечелиха два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата.

"Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба започват леко да се възвръщат, надявам се и през тази година е така. Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем поне три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка.

Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!

Локо (Пд) надигра Лудогорец и заслужи втора в историята си Суперкупа на България!

Димитър Илиев се превърна в големя герой за "смърфовете"

Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там. Ще направим и сериозен ремонт на стадион "Локомотив". До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион.

Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той, заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен ако направим някой силен изходящ трансфер", каза Крушарски в ефира на Канал 3.