Президентът и финансов благодетел на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, коментира в типечен стил събитията около клуба от началото на сезона в Първа лига, както и призивите за оставка на треньора Бруно Акрапович.

"Тръгнахме лошо, но след това ще се стабилизираме. Годините, в които аз съм тук, винаги сме тръгвали с по 4-5 загуби, но после не могат да ни спрат! Аз, ако разбирам от футбол, ще седна и ще стана старши треньор. Няма да си харча парите за треньори, а ще си ръководя сам нещата. Аз също не разбирам от всичко. И затова съм си взел съветници. Някои от съветниците, които не стават - не стават", заяви Крушарски пред "Канал 3".

"Няма да си тръгнат футболисти, а някои хора, които не си вършат работата. И започваме да си правим собствена школа. Това е още един финансов шок за мен, защото с назначаването на петима нови треньори и кондиционни такива, разходите ми се увеличиха, но съм убеден, че това е правилният път. Само по този начин ще се извадят кадри. Акрапович ще продължава да бъде треньор в Локомотив. Всичко зависи от това дали ще изпълни целта, която сме поставили. Ние сме се разбрали какво гоним. Аз съм му казал, че първите три мача не ме плашат. Както и да завършат - важни са следващите. Важното е да постигне целта си, която е влизане в шестицата. Аз, ако нямам надежди и хъс, мислите ли, че нещо ще върви?! Човек трябва да има цел, ако няма такава, по-добре да си изкопае гроба и да легне сам", добави босът на пловдивчани.

Лудогорец ще излива гнева си срещу Локомотив (Пловдив)

Лудогорец ще излива гнева си срещу Локомотив (Пловдив)

Двубоят в Разград е от 20,45 часа