Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски сподели, че Бруно Акрапович и Георги Иванов - Гонзо вече са сформирали много добър екип, който вече работи успешно.

"Сега Гонзо вече се е заел, при него няма ляво и дясно, при него всичко е директно. Вече се почувства присъствието на Георги Иванов. Вече Бруно има с кого да комуникира и то нормално, парира някои удари. И другата му дейност е ДЮШ, да направим пирамидата, от школата до мъжкия отбор. Вие не знаете ли, че Локомотив е най-интригантският клуб. Сега откакто Иванов е там, нещата са променени, имаше атаки и по Чавдар. Чавдар е много добър човек, много мек и не иска да влиза в конфронтация, докато Гонзо е прям и точен, не дава на никого да прави неправилни неща в клуба. Тандемът Акрапович - Иванов вече се вижда. Те се допълват взаимно. Вчера за първи път бях в клуба и видях отношението какво е, на единия към другия, както и на целия наличен състав на стадиона, разликата е огромна".

"Феновете на Локомотив ще напълнят стадиона, ако има театър. Ако си правим разходки по терена, кой ще ни гледа? Кой ще си харчи парите за псевдоигра? 4-5 хиляди е нормално за България да има на всеки мач".

Бруно Акрапович поднови договора си с Локомотив (Пд)

Край на спекулациите: Бруно Акрапович подписа нов договор с Локо (Пд)

Срокът на споразумението е за следващите три години