Финансовият благодетел на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски сподели мнението си преди дербито между "смърфовете" и Лудогорец в Първа лига. Той също така допълни, че доброто представяне на "черно-белите" се дължи на качествената екипна работа в клуба.

Чавдар Цветков: Можем да вземем точки от Лудогорец

Чавдар Цветков: Можем да вземем точки от Лудогорец

Днес той заминава за Аржентина

"Какво може да очакваме от един добър мач (срещу първия Лудогорец) освен една ползотворна и приятна за окото гледка? Отдавна казах, че когато има театър, има и публика. Радвам се, че Пловдив ще се изнесе в Разград. Радвам се, че ще направим нещо, за да вдигнем радостта на феновете".

"Отдавам доброто ниво на Локомотив на екипа. Футболът е екипна дейност, така че аз дълги години се мъчих да направя нещо солово, но се оказа, че от много баби се ражда хилаво дете. В момента трима човека се борим, а другите ме съветват мене".

"Мога да кажа Чавдар Цветков е недолюбван много, но за мен е перфектен, защото това, което той ми каза е футболно и той вижда нещата като футболист, а не като запалянко. Аз съм запалянко. На мен ми харесва някой да лъже, да вкарва между краката. Във футбола има и други тънкости, които футболните хора ги виждат по-добре".

"За Стивън Езе съм казал много отдавна. За мен този случай е приключил. Ако за някой не е приключил, това си е за негова сметка. Да си мисли каквото иска. За мен Стивън Езе вече е затворена страница. Далече е от Роналдо, така че да си мисли какво пожелае. Езе няма място в отбора след 15-ти. Имаме достатъчно негови заместници. С Гонзо и Акрапович се разбрахме какво ни трябва. Има някои предложения и се работи. На Нова година трима човека ще кацнат. Не мога да ви кажа какви ще са тези трима. Това, което ни трябва - един защитник, един Георги Илиев и един нападател. Това са ми казали поне на мен".

"Мисля, че съм го казал отдавна, след Боби би трябвало футболният съюз да бъде оглавен от мениджър. Не виждам някой, който да е се е учил от някой, да е копирал и да е ръководил нещо. Трябва си ръководител. Боби мина покрай Вуцата (Иван Вуцов), а знаете какво беше той за българския футбол, и покрай Батето (Иван Славков) значи нещо е научил. Аз не виждам покрай Боби някой, който да е научил нещо. За мен по-добре да стане президент на БФС мениджър, успешен в бизнеса, отколкото футболен човек".

"Аз съм далеч от това, което става в БФС. При волейбола не е ли същото? В България само дай на българина да намира маане на другия. Трънският лаф е най-точен за днешното време на българския спорт. За мен всичко ще си дойде на мястото с твърда ръка и бизнесмен, а не футболен човек", завърши Крушарски.

Бруно Акрапович: Илиев трябваше да дебютира поне в контролата с Парагвай

Бруно Акрапович: Илиев трябваше да дебютира поне в контролата с Парагвай

"Той е доказан лидер и не бива да допуска тонусът му да пада"