Финансовият благодетел на Локомотив (Пд) - Христо Крушарски призна за пореден път, че на клуба са му необходими 15 млн лева, за да се бори за титлата на България с Лудогорец.

Локо "изкъпа" Купата в Черно море

Локо "изкъпа" Купата в Черно море

Починаха си малко

"Локомотив може да стане шампион, когато аз или някой дойде да ми помогне да направим бюджета 15-20 милиона лева. Иначе, ако стане нещо и спечелим титлата, то ще стане случайно. А аз в случайности не вярвам. Аз вярвам в реалните неща.

"Нашият народ е изстрадал. Той е минал през много перипетии на демокрацията. Много се е блъскал, много е мачкан. Затова най-голямата емоция и най-голямата радост за мен е, че хората, които навремето са градили, правили и радвали на стадионите, се връщат пак да се радват на успехите на любимия си отбор", заяви той пред "Нова".

Салинас: Финалът беше уникално изживяване

Салинас: Финалът беше уникално изживяване

"Адаптирането ми беше по-лесно, отколкото си мислех"

Пред "Тема Спорт" Крушарски пък коментира възможността звездата на Лудогорец Марселиньо да стане част от "смърфовете", каквито информации се появиха през седмицата.

"Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и порядък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е", категоричен бе босът на Локо (Пловдив).

Локомотив (Пд) приема Берое в ранния двубой от Първа лига

Носителят на Купата се завръща към ангажиментите си в шампионата

Локомотив (Пд) посреща разколебания тим на Берое