Инатът на Христо Крушарски няма край! Собственикът на Локо (Пловдив) отново е разпоредил титулярният вратар Динко Хоркаш да остане резерва. Хърватинът отказва да преподпише своя договор и в предишния кръг срещу Хебър под рамката застана 21-годишният Кристиан Томов. Той обаче сбърка и бе с основна вина за загубата с 1:2 от пазарджиклии.

Въпреки гнева на феновете Крушарски е "заповядал" Томов да пази и срещу Крумовград на базата на Ботев (Пд) в Коматево.

Босът на "черно-белите" се е заял с Хоркаш и заради мениджъра му. Според собственика на "смърфовете" агентът е размътил главата на хърватина и е провалил негова продажба. За Динко е имало две оферти през зимата, като нито една от тях не бе приета от вратаря и агента, както и условията за нов контракт с клуба. Първата бе от полския Заглембе Любин, а втората от Университатя Крайова, като там Крушарски е търсил контакт с Ивайло Петев, който е бил готов да вземе Хоркаш, пише "Тема Спорт".

Така днес стражът пак ще е на пейката. Интересното е, че и самият Кристиан Томов е с изтичащ договор през лятото. Това важи и за Евандро и Бабакар Дион. Те обаче засега не са попаднали на мушката на Христо Крушарски и ще играят.

Привлеченият наскоро вратар Мартин Луков пък едва ли скоро ще е в групата. Той е изостанал с подготовката, като освен това е качил и килограми. Той може да се появи под рамката на Локо (Пловдив) едва след паузата за националните отбори.

Крумовград - Локомотив (Пловдив) 3:1, (Развой на срещата по минути)
на живо

Крумовград - Локомотив (Пловдив) 3:1, (Развой на срещата по минути)

Ситуацията в лагера на Локомотив (Пд) е доста напрегната

За днешното гостуване на Крумовград старши треньорът Александър Томаш няма да може да разчита и на левия бек Ангел Лясков, който бе наказан от ДК. Вместо него почти сигурно ще започна Пешов.

С оглед загубата от Хебър в предишния кръг нова издънка ще налее още масло в огъня на отношенията на "Лаута". Наставникът Александър Томаш също е получил предложение за нов договор, но и той не е дал отговор.