Почетният президент на Локомотив (Пд) - Христо Бонев, сподели мнението си за това има ли сили тимът му да направи нещо повече от място в тройката в края на сезона. Той обяви, че националният отбор на България трябва да стартира със звездата на "смърфовете" Митко Илиев. Ето какво каза той пред колегите от "Тема Спорт":

Локомотив (Пд) и Лудогорец оправдаха високите очаквания, магичен гол на Илиев и втора загуба за шампионите през сезона

Локо (Пд) и Лудогорец оправдаха високите очаквания, магичен гол на Илиев и втора загуба за шампионите през сезона!

Драматично 3:2 за "смърфовете"

"Впечатление от състав на Лудогорец ми направиха Антон Недялков и Кирил Десподов. Футболисти, които имат всички качества за съвременния европейски футбол - бързина, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния отбор Коце Видолов и за мен държавният тим трябва да започва с тях двамата и малко по-напред да е нашият Димитър Илиев. Това трябва да е основата на националния отбор. Около нея да се гради.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+).

Не знам дали Крушарски си мисли, че можем да станем първи, но аз вярвам. Моето желание от рождения ден с всеки изминал мач получава покритие. Ще бъда много щастлив накрая, ако съумеем да гледаме всички отбори под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-много? Това, че тези млади треньори в щаба ни - Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят изключително добре".

Изготвиха специална програма за перуанеца в Локо (Пд)

Изготвиха специална програма за перуанеца в Локо (Пд)

Ето какво предстои за Паоло Уртадо