Почетният президент на Локомотив (Пловдив) - Христо Бонев отчете тактическото надиграване между Бруно Акрапович и Стамен Белчев, което според него е било спечелено по категоричен начин от босненеца.

Французинът Гомис подписва до дни с Локо (Пд)

Французинът Гомис подписва до дни с Локо (Пд)

На "Лаута" очакват и офанзивен футболист

"Напълно заслужена победа на Локомотив. След мача на ЦСКА срещу Лудогорец в София (2:2) имах друго мнение за играта и футболистите на "червените". Тъй като тогава те можеха и да победят. Но изключително верният тактически подход на Бруно Акрапович направи така, че обезвреди всички силни страни на ЦСКА и най-вече креативните им и бързи състезатели. Особено много това важи за Али Coy и Санкаре. Сами знаете нападателят на ЦСКА колко често стига до положение и удари, въпреки че има и не малко пропуски, но този път нямаше тази възможност.

Крушарски: Каквото и да правят срещу нас, ние сме бетон и си трескаме всички наред

Крушарски: Каквото и да правят срещу нас, ние сме бетон и си трескаме всички наред

"Свалям шапка на цялото техническо ръководство"

Тактически Акрапович надигра Белчев, скри му топката. Явно преди мачове Бруно доста се занимава с всички силни и слаби страни на съперниците си и съумява да им противодейства по най-добрия начин. Страхотна работа на Акрапович и целия екип. С тактика успява да омаловажи 50 процента от стойността на противниковите играчи. Това е голям плюс и неслучайно Локомотив Пловдив е на втора позиция.

Сега ни предстои ново тежко изпитание и тактическо надлъгване срещу Берое на Димитър Димитров. Заралии са с почти нов отбор, но мисля, че Акрапович има нужното време да разучи добре и тях. Наистина Берое има много силен отбор. Димитров е изградил качествен състав. До 20-ата минута можеше да води с 2:0 на Лудогорец.

Акрапович: Можехме и още по-добре да се справим срещу ЦСКА

Акрапович: Можехме и още по-добре да се справим срещу ЦСКА

"Колко чисти положения имаха те срещу Лудогорец, а колко днес?"

Имаме скрити надежди, че този сезон статуквото може да бъде променено. Купите ни омръзнаха, сега се питаме кога отборът ще стане първи", завърши с доза оптимизъм Христо Бонев.