Спортният директор на Локомотив (Пд) - Георги Иванов бе гост в предаването "Домът на футбола" по "Диема", където коментира сезона на "смърфовете" и говори за трансферните цели на клуба.

"Очаквам добър мач срещу Левски. Двата отбора да се раздадат максимално и да зарадват хората. Все пак Локомотив отдавна не е бил на такава позиция. Смятам, че ще излязат пределно мотивирани и ще се опитат да победят. Имаме своите преимущества, но трябва да сме перфектно подготвени, за да победим".

Чавдар Цветков пред ТОПСПОРТ: Титла? Защо пък не? Мениджърите на Езе объркаха нещата, в Левски да се готвят за битка!

Чавдар Цветков: Титла? Защо пък не? Мениджърите на Езе объркаха нещата, в Левски да се готвят за битка!

"Нямам против Гущеров да ни вкара гол, ако върнем два в тяхната врата"

"Локомотив винаги разчита на колективната игра, смятам, че отборът играе добре и в двете фази на играта. Има еуфория от победата срещу Дунав Русе и смятам да я принесем и срещу Левски".

"Късата резервна скамейка води до липсата на ротации. Когато имаш контузени или наказани, не можеш да ги замениш качествено и нивото ти пада. Хубавото за Локомотив е, че нямаме сериозни контузии, които да доведат до дисбаланс в отбора".

"Вече се опитваме да намерим заместници на Гошо Илиев и Стивън Езе. Благодарим им за всичко, което са направили за отбора, но ще се опитаме да намерим достойни заместници. Смятам, че нещата със Стивън Езе бяха приключили много отдавна, а с Георги Илиев се опитахме да го разубедим, но в крайна сметка уважаваме решението му".

"При всички положения ще търсим защитник и халф. След това имаме и други позиции, които ни липсват, за да балансираме отбора. Вторият полусезон ще бъде тежък, с мачове на високо ниво и ни трябват равностойни футболисти".

Крушарски: Ще дам на Луков да бие дузпа срещу Левски, там ще ми е най-приятно

Крушарски: Ще дам на Луков да бие дузпа срещу Левски, там ще ми е най-приятно

"Нашето ниво се вдигна в мачовете от евротурнирите"