Треньорът на пловдивския Локомотив Бруно Акрапович сподели пред Sortal.bg задоволството си, че вече отново може да работи. Специалистът говори преди подновяването на сезона и очерта целите, които Локомотив ще преследва - достигане до финал за Купата на България и спечелване на място за участие в евротурнирите.

"Радвам се, че всичко се връща на един нормален път. Играчите също се чувстват добре, както и аз. Надявам се да се подготвим добре. Засега всичко върви добре, няма контузени. Настроението е добро, надявам се да наваксаме пропуснатото в тези два месеца. Предстоят ни трудни и важни мачове. Целта ни е да стигнем до финал за Купата на България и да я спечелим отново. Би било чудесно за втора поредна година да стигнем до евротурнирите. Радвам се, че бях част от този успех на Локомотив отпреди година. Емоцията беше уникална, имаше толкова много хора. Тези моменти няма да ги забравя никога", каза Акрапович.

"Разделихме се с трима играчи, които така или иначе нямаха важна роля. На практика отборът ще си е същият. Рецептата на добрата атмосфера в Локомотив е проста. Трябва да говориш с играчите, да им предаваш опита си по един честен начин. Ще направим всичко възможно да зарадваме отново феновете и се надявам скоро да ги видим отново на стадиона", завърши Акрапович.

Царско село и Локо (Пд) ще изиграят контролата си при закрити врата

Царско село и Локо (Пд) ще изиграят контролата си при закрити врата

На двубоя няма да бъдат допускани представители на медиите с цел спазване на противоепидемичните мерки