Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че неговият отбор е стигнал с война до победата над Левски. "Черно-белите" надвиха "сините" с 1:0 с гол на Анте Аралица.

"Стигнахме до победата с война. Левски има много добри единици, които могат да вземат всеки мач. Нашите крайни нападатели натискаха бековете им, търсехме контри. Притиснаха ни след почивката, но ние се отбранявахме добре. 

В края на мача имахме още 3-4 шанса, които просто трябвапше да реализираме. Макар че тогава нашите момчета вече не бяха свежи в атака.

За мен е чудесна работа от отбора, че не дадохме положение на Левски преди почивката. Такива бяха изискванията ми и ги изпълнихме. 

Не исках да държим топката в нашата половина, исках поне с три подавания да изнасяме, за да можем да атакуваме през бековете им, защитои те са постоянно в атака. Получиха ни се нещата. 

Труден мач стана и е логично да излезем с няколко контузии. Все пак играхме с лидера в класирането. Янко Ангелов не игра много мачове и затова е логично, така и с другите двама, които напуснаха с травми.

Не е толкова лесно, както всички мислят. По един начин се играе с лидерите, по друг с тези надолу в класирането", коментира Акрапович.

Локомотив (Пловдив) нанесе първа загуба на Левски в Първа лига

Слаб Левски сдаде лидерската позиция в Първа лига, Локо (Пд) взе скалпа на още един от грандовете

"Сините" загубиха с 1:0 визитата си на "Лаута"