Старши-треньорът на пловдивския Локомотив Бруно Акрапович прогнозира, че носителят на Суперкупата на България ще бъде излъчен след изпълнение на дузпи. Срещата между Локомотив (Пловидив) и Лудогорец е в неделя от 20:30 часа в Разград, а Акрапович даде онлайн пресконференция ден преди двубоя.

Ето какво още каза Акрапович преди неделния спор за трофея на "Хювефарма арена":

"Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи. Със сигурност ще се получи хубав мач. Двата отбора играят с бързи подавания, но мисля, че изходът ще се реши с дузпи. .Моите играчи са добре. Последователно всички излязоха от карантината. Вчера направихме нови тестове и всички са отрицателни. Направихме 10-дневна подготовка, която не е достатъчна, но е добре. Една част от футболистите са на един етап от подготовката, а тези, които бяха в карантина - на съвсем друг. Времето ще покаже дали сме се подготвили добре, но този проблем го има и при останалите отбори.

Мачовете за Лига Европа все още са далече. Запазихме отбора и ако влезем във форма и нямаме контузии, ще опитаме да постигнем по-голям успех от миналата година.

Срещу Лудогорец преди всичко искам да покажем нашите качества, да не се крием. Вчера говорих с момчетата и им казах, че трябва да изтрием моментите от  празненствата след спечелването на Купата. Трябва да се концентрираме в бъдещето, защото миналата слава не е дала на никого нищо."

Христо Крушарски: Отиваме и вземаме Купата, "доборжелателите" ни да сърбат супата

Христо Крушарски: Отиваме и вземаме Купата, "доборжелателите" ни да сърбат супата

Президентът на "смърфовете" е оптимист за утрешния мач с Лудогорец