Един от голмайсторите на Локомотив (Пловдив) срещу Пирин - Алфа Конте обобщи за конфликта край тъчлинията с Александър Томаш, а също така и за гола, който реализира срещу "орлетата".

"Усещах, че през първото полувреме давахме всичко, което имаме, за да спечелим. Излязохме и опитахме през второто да се върнем по-силни, тъй като искахме повече победата. Това ни мотивира след почивката.

Беше трудно да намерим мотивация. Губихме, губихме, равенства. Това е футболът и се случва. Понякога имаш добри дни, понякога - лоши. Няма да се предадем. Тук сме и вярваме, че ще успеем да направим нещо. Вкарвал съм и друг път такива голове. Имах лека травма при едно от паданията ми и изпитах болка. Капитанът ми каза, че трябва да изляза, а аз не исках. Трябваше ми време, тъй като ме болеше, но темпото беше високо. Това е футболът и се случва. Няма нищо сериозно, не го приемам като нападка. Взехме победата и отиваме вкъщи. Не знам какво е бъдещето ми и дали ще има оферта. Надявам се на най-доброто", завърши той.

Иво Тренчев: Ако се стигне до фалит, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад

Иво Тренчев: Ако се стигне до фалит, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад

"Искам да предизвикам внимание към някои богати хора"