Наставникът на Локомотив (Пд) - Бруно Акрапович даде много любопитно интервю след победата на "смърфовете" с 3:2 срещу Славия.

"Преди мача имаше много комари. Подготвихме се добре със спрейове. Стивън Езе вдигна крака си да убие един комар и така се стигна до гола за Славия. Това, което казах, момчетата са го разбрали. Успяхме да вкараме голове. Мога да критикувам, че трябваше да вкараме още един гол. Щяхме да бъдем спокойни в последните минути. Най-трудната работа е да си треньор. Трябва да трепериш, за да спечелиш трите точки. Това с комарите е наполовина шега, наполовина - не. В последно време има някакви комари в главата на Езе, които искам да изгоним. Може би го притеснява ситуацията, че договорът му е до декември. Всички искаме да продължим с него. Той има специфични качества, които помагат на отбора".

"Радвам се много за Умарбаев, който направи много хубав мач. Искам да продължава по този начин. В този мач съм доволен. Видя се колко важен е Петър Витанов за нас. Искам да се пресира. Важно е да имаш интелигентни хора, които да затварят дупките в средата. Ожболт имаше проблеми с адуктора и не исках да рискувам с него. Говорим си на сръбско-хърватски. Изглежда, че се сърдим един на друг, но всичко е наред. Спартак (Търнава) са силен отбор с португалски треньор. Имали са и късмет. След мача вчера говорихме с Крушарски. Той е амбициозен, както и аз".

Митко Илиев: Имаме равни шансове със Спартак (Търнава)

Митко Илиев: Имаме равни шансове със Спартак (Търнава)

"Все още не сме разучавали този съперник"