Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович отрече в клуба да са водени преговори с алжирски футболист. Преди дни се появи информация, според която Уалид Арджи е бил пред преминаване при "смърфовете".

"Неверни са информациите, че сме имали предложение към алжирския футболист, не е имало оферта от нашата страна. Към нас трябва да е пратено видео, след това трябва да се повика на тренировка и ако всичко друго е наред едва след това получава предложение договор. Нямаше такъв контакт към него.

Алжирец отрязал Локомотив (Пловдив), обяви причината

Алжирец отрязал Локомотив (Пловдив), обяви причината

"Смърфовете" отправили оферта към Уалид Арджи

Според мен всички искаме да доиграем първенството. Всички треньори, играчи - желанието ни е да сме на терена, но трябва да имаме достатъчно време, за да се подготвим. Формата на играчите им е отпаднала с тези тренировки вкъщи и не е лесно да се подготвим наново. Тогава няма да сме на 100% и е много вероятно да има много контузени играчи.

Снимка 470574

Източник: LAP.bg

Селекция в Локомотив се прави нон-стоп. Всичко е отворено при нас, гледа се навсякъде къде има свободен играч. Такъв, който има желание да дойде на "Лаута". Много активни сме в това направление, знаем за нашите възможности, които са добри и може да предложим нещо сериозно на играчите. Най-важното е да са важни за нашия отбор. Опитвам се винаги да привличам млади футболисти. Искам да работя и той да иска да направи нещо от себе си в кариерата. Не само да дойде и да получи двойни пари, но това за мен не е пътят, аз не искам такива играчи.

Имаме вече скаутски анализи на няколко футболисти. В това число говоря и българи. Предложих на Крушарски двама играчи от България, но каква ще е ситуацията след коронавируса - ще видим дали те биха дошли. Моята идея е да работим с повече млади футболисти и българи", каза специалистът пред gong.bg.

Поредно добро дело от страна на феновете на Локомотив (Пловдив)

Поредно добро дело от страна на феновете на Локомотив (Пловдив)

Добрината на клуба няма край