Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана много доволен от победата с 1:0 над Уест Хам. Тимът му не изигра най-добрия си мач през сезона, но прибави ценни три точки в актива си. Подобно бе и мнението на германския специалист.

"Не знам дали ще запомним този мач, но той може да бъде доста важен. Знаем колко силни страни има Уест Хам. През първото полувреме не им дадохме много възможности, но втората част бе доста по-отворена. Те знаеха, че трябва да действат по-директно, а ние не успявахме да печелим вторите топки. Важното бе да удържим победата и ние успяхме. Трябваше да се отбраняваме със страст и ние го направихме. Имахме и доза късмет, но няма как да печелим толкова много мачове, без да имаме и малко шанс на наша страна.

Абсолютно съм доволен от резултата. Знам, че можехме да играем доста по-добре, но най-важното е, че победихме сериозен опонент. Не е случайно, че те са толкова напред в класирането и се борят за участие в Европа. Доста от играчите ми бяха на ниво, а над всички бе Садио Мане. Той е много труден за опазване, но малко съм разочарован, че не се възползвахме максимално от ситуациите, които създадохме.

Разбира се, че продължаваме да се надяваме, но в момента не всичко зависи от нас Ние можем единствено да печелим мачовете, в които играем. Няма как да повлияем на тези, в които не участваме. Затова няма нужда да мислим за тях, а трябва да се съсредоточим върху нашите мачове", заяви Клоп.

Ван Дайк постигна любопитен рекорд с екипа на Ливърпул

Ван Дайк постигна любопитен рекорд с екипа на Ливърпул

Нидерландецът е изиграл 60 мача за Ливърпул на "Анфийлд" и никога не е губил