Една от звездите на Ливърпул - Садио Мане, както и един от най-опитните в състава на мърсисайдци - Джеймс Милнър ще се завърнат на терена още за мача с Норич Сити през уикенда. Това съобщи мениджърът на тима Юрген Клоп.

"Мили и Садио се завърнаха и това повдига въпроси. Нормално е. Шакири, Клайн и Глатцел не тренират, но всички останали продължават да бъдат в добро състояние. Имаме добри опции и дано остане така. Ще бъде чудесно, ако няма повече трайно отсъстващи в тази решаваща част от сезона. Това са добри новини. Садио и Мили тренираха от понеделник до днес, но те провеждаха занимания и миналата седмица. Със сигурност мога да кажа, че и двамата са сериозни кандидати за места в състава", заяви Клоп.

Скромният Мане стана футболист, за да не работи на полето

Скромният Мане стана футболист, за да не работи на полето

Сенегалецът разполага с вътрешна сила, която извира от дълбините на неговия произход

Ливърпул не игра през миналия уикенд, а титулярите получиха много дълга почивка. Клоп е сигурен, че именно това време за отпускане е било нужно на всички в първия състав на "червените".

"Ще има влияние и е жалко, че трябва да обяснявам колко нужна ни беше тази почивка. Даже не беше повече от седмица. Някои отбори я използваха за подготовка на по-топло време, а ние разпратихме играчите ни по целия свят. Искахме наистина да отпуснат, след което тренирахме пълна седмица. Да, може би има малка разлика в тренировките, но времето ни беше крайно нужно.

Алисон: Опитваме се да даваме най-доброто от себе си

Алисон: Опитваме се да даваме най-доброто от себе си

"Наслаждаваме се на това време, защото е добре да си на върха"

Почивката е просто една дума, която се използва, но всъщност през това време ние възстановявахме, презареждахме батериите. Точно това искахме, заради това играхме всички тези мачове. Сега момчетата отново са тук. Тренираме нормално и не сме загубили темпо за една седмица. Не го направихме само защото играем с Норич, а за да бъдем свежи до края на сезона", добави Клоп.