Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подкрепи вратаря Алисон, който загуби нещастно баща си. Германецът написа писмо на вратаря, като с него опитва да му даде сили.

"Почти невъзможно е да говорим за това публично, честно казано. Прекалено трудно е. Но може би ще мога да се изразя по-добре в писмото.

Напоследък светът претърпя твърде много загуби. Някои други членове на нашия клуб също претърпяха загуби. В Ливърпул, в цялата страна и по света, твърде много хора са претърпели агонията от загубата на любим човек. Съкрушението е твърде често в момента.

Но за нашата красива, любяща, сродна душа Али, тази загуба стана наистина трагична. Знам, че няма думи, които да предадат адекватно такива чувства.

Алисон е съкрушен - не може да присъства на погребението на баща си

Алисон е съкрушен - не може да присъства на погребението на баща си

Заради пандемията

Вместо това просто искам да кажа на Али колко много този отбор, този клуб обичат него и семейството му. Най-големият спомен за бащата на Алисон е синът му. Той го почита всеки ден.

Трябва да дадем на Али толкова време, колкото е необходимо, толкова свобода, колкото му е необходима в този момент. Нашите фенове трябва да знаят: той чувства вашата любов, вашето състрадание.

Трагедия в семейството на Алисон

Трагедия в семейството на Алисон

Звездата на Ливърпул загуби своя баща

Али вярва повече от всеки и знае, че те ще бъдат отново заедно, за да отпразнуват всички невероятни моменти, които го очакват в бъдеще", написа Клоп.