Нападателят на новия шампион на Англия Ливърпул Садио Мане заяви, че първата титла от 30 години, до която стигна отборът, е само началото на успехите.

"Мисля, че има още една стъпка за всички нас, свързана с това, което искаме да постигнем. Като футболист винаги трябва да си гладен за успехи. Имаме страхотен отбор и щаб, клубът е невероятен. Имаме големи неща за постигане и няма да спрем дотук. Просто трябва да вярваме в себе си, да продължаваме да работим и да бъдем скромни", сподели Мане.

28-годишният нападател направи поредния си много силен сезон, като се отчете с 19 гола и 12 асистенции. Той не скри, че Юрген Клоп е изиграл голяма роля в развитието му:

"Той е страхотен мениджър. Имам късмет да работя с него, защото като играч и като човек се развих под негово ръководство. Вижда се как играчите се развиват в този отбор и всичко идва от него."

Ако продължи да побеждава, Ливърпул може счупи рекорда на Манчестър Сити по точки за един сезон. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък.

"Не трябва да спираме и няма да спрем, след като сме станали шампиони. Рекордите във футбола са там, за да бъдат подобрявани. Ние искаме да постигнем нещо специално. Ще бъде наистина добър мач и няма да има извинения. Трябва да направим всичко, което е по силите ни, за да спечелим. Остават ни седем мача и ще се опитаме да ги спечелим всичките", каза още Садио.

Ливърпул включва ненужен защитник в сделката за Кулибали

Ливърпул включва ненужен защитник в сделката за Кулибали

"Червените" искат да намалят цената на сенегалеца