Старши треньорът на Литекс Живко Желев коментира нулевото равенство с Добруджа в среща от 26-ия кръг на Втора лига. 

"Поредното равенство. От старанието не мога да не бъда доволен. Мога да бъда недоволен от увереността. За пореден мач имахме нелоши ситуации, но не успяхме да отбележим", заяви той.

"Стараем се да играем срещу всеки. Просто тези, с които играем, определят да играем комбинативен футбол. Добруджа има 7 капитани. Опитен отбор. С футболисти, играли в Първа лига, докато ние изграждаме млади играчи. Следваме тази линия. Яд ме е повече за тях, че имаше мачове, в които играем добре, но не успяваме да вземем трите точки".

Литекс и Добруджа не намериха път към гола

Литекс и Добруджа не намериха път към гола

Нулево реми в ранния съботен двубой от Втора лига

"Като прибравим, че днес не играха 3-4 основни играчи с картони, с контузии от доста време са извън строя, нормално е и нивото ни да падне. За радост не загубихме. Изиграхме двубоя по разумен начин. Оставихме нарочно да владеят повече топката. Отнехме им много топки, в много добри зони на терена.

За жалост концентрацията и увереността не ни позволиха да реализираме. Това е пътят. Като си тръгнал да се изграждаш като футболист, не може да познаваш само едната половина на монетата. Ще се постараем да работим върху психологическата гледна точка да си върнем самочувствието от миналата година. 24 гола сме вкарали и толкова сме инкасирали. Куцаме най-вече в атака", заяви Желев.