Шефът на Литекс Величко Дихонов се изказа остро срещу ЦСКА 1948. "Оранжевите" надвиха "червените" с 1:0 и им нанесоха първа загуба през сезона. 

"След такъв мач шаблонно ще кажа, че съм доволен от момчетата. Най-вече, че показахме на този отбор, аз ги наричам "вредителите", които пречат за голямото ЦСКА, показахме, че още са много далеч и да не се припознават с оня отбор, който е на "Армията".

Това няма да стане скоро, защото познавам собственика на ЦСКА и знам, че ЦСКА рано или късно ще си отиде на мястото. Той издържа и този отбор на Литекс, който го плюеха, но сега доказа, че е фактор и втори път ги побеждаваме в рамките на две години.

Не съм в кухнята на нещата, отговарям за моя отбор, но исках да кажа тези неща, защото следя нещата във футбола. С един файтон хора искат да свалят цялата червена общност. Това ме дразни. Дразни ме най-вече заради ръководството, което управлява и си дава парите за ЦСКА. Рано или късно, когато даваш - ще вземеш.

Те са създадени да пречат. Не са създадени да се обединяват. Те са създадени да пречат на един от грандовете да не съществува, да крета, да преживява и да вървят най-вече делиорманските.

Като им гледам футболистите, половината им отбор е от Лудогорец", заяви Дихонов пред "Спортал".

Литекс спря победната серия на ЦСКА 1948 - 1:0 за ловчанлии!

Литекс спря победната серия на ЦСКА 1948 - 1:0 за ловчанлии!

"Оранжевите" надвиха "червените" с 1:0