Добрата игра на Ивелин Попов срещу Рудар превъзбуди представителя на Блекбърн. Англичанинът бе заел място в ложите на Градския стадион, пише "7 дни спорт". По време на срещата скаутът проведе няколко разговора, оживено жестикулирайки, докато говори за Попето.

Контузията на капитана на Литекс обаче помрачи доста настроението му. Само няколко минути след смяната на Ивелин, англичанинът си събра бумагите и напусна стадиона.

"Няма нищо сериозно, просто мускулен спазъм, след който нямаше как да продължа. В реванша всички трябва да сме по-отговорни пред гола, не може да излезем четирима на двама и да не си я подаваме", коментира Ивелин Попов.

"Длъжни бяхме да вкараме повече голове заради фантастичната публика. Аз съм от 5 години в Ловеч и такова нещо нито съм виждал тук, нито съм чувал. Прекрасни фенове, които ни помогнаха доста в жегата с подкрепата си.

Надявам се оттук нататък винаги да е така, а ние ще се отблагодаряваме с резултати. Важното е, че взехме чиста победа, сигурен съм, че ще бием и в Черна гора", закани се Попето.