На пресконференция в хотел „Шератон” бе официално представено спонсорството на i-mode за ПФК Литекс. Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев и изпълнителният директор на GLOBUL Танасис Кацирубас представиха и новите екипи на отбора, на които стои логото на мобилната и развлекателна услуга.

В ролята на манекени се превъплатиха играчите на „оранжевите” Ивелин Попов, Уелингтом, Пламен Николов и Тодор Тодоров. Четиримата бяха наградени с последен модел мобилен телефон NOKIA, подържащ услугата i-mode. От своя страна Танасис Кацирубас получи фланелка на Литекс с неговото име на гърба и с номер 6 – символизиращ годините, които мобилната компания е на българския пазар. По силата на подписаното в началото на август споразумение логото на i-mode, ще бъде на екипите на Литекс в следващите три години.

"Миналата година спонсорирахме във Формула 1. Сега Литекс е нашата Формула 1!”, заяви Кацирубас.

Във връзка с предстоящия реванш с Хамбургер от турнира за купата на УЕФА, Гриша Ганчев заяви:

"Не трябва да се страхуваме от тях. Вярно, паднахме 0:1 в Ловеч, но все още нищо не е загубено. Виж ако това не бе футболен мач, а състезание по борба, щяхме да ги отвеем насред Хамбург. Немците са силни, но все пак не са с по две сърца или с по два инструмента, ако ме разбирате какво искам да кажа", добави Ганчев.