Капитанът на България Кирил Десподов коментира победата с 1:0 над Северна Македония. 

"Как да не съм доволен, когато побеждаваш в такова дерби. За мен се получи дерби на терена. Щастлив съм от победата не само за нас, но и за цялата страна. Аз им казах и преди мача, както и в съблекалнята, че трябва да сме спокойни и да не се подаваме на провокациите както на терена, така и извън него. Винаги ще има освирквания.

Тези неща трябва да ги приемаме с мотивация, а не да се подаваме, защото можем да се изкараме глупави картони. За нас беше важно да сме спокойни и да играем нашата игра, да спазваме указанията на треньора. Както виждате успяхме да спазим указанията на треньора и да победим отбора на Северна Македония. Радостно е, че не допуснахме гол. Имаше доста контри, но няма значение. 1:0, но все пак са три точки.

Радослав Кирилов: Нашата държава има нужда от такива успехи

Радослав Кирилов: Нашата държава има нужда от такива успехи

"Много съм радостен"

Според мен е рано да се правият някакви генерални изводи за работата на Кръстаич Играем динамичен футбол, не играем плах футбол. Мисля, че нещата ще се получат, но трябва време. Трябва да сме спокойни и да не вдигаме много главата да сме стъпили здраво на земята. Трябва да бъде дадено време. Имаме много млади момчета, които обаче се броят, раздават се, виждате какъв дух има. Това трябва да бъде поведението на отбора", заяви Десподов.