Старши-треньорът на Лиепая - Небойша Вигнйевич, очаквано остана разочарован от загубата от ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Латвийците отстъпиха с 1:3 след изпълнения на дузи. Все пак те не допуснаха гол срещу "армейците в продължение на 180 минути и напускат европейските турнири с високо вдигнати глави.

Стойчо Младенов: Радвам се, че издържахме, Бусато е герой

Стойчо Младенов: Радвам се, че издържахме, Бусато е герой

"Трябва ни повече конкуренция - тя ражда качество"

"Нормално е да сме разочаровани. Не допуснахме гол срещу добър отбор, а съдбата ни беше решена след дузпи. Мога само да бъда горд с моите момчета, а имахме и шансове за гол. ЦСКА бе една идея по-добър, но сме разочаровани.

Те имаха шансове, ние също. Едно от положенията ни към края на мача можеше да наклони везните към нас. Изпуснахме повече при дузпите и това е. Попитах момчетата кой иска да бие дузпа, някои пожелаха, други не. Вярвам в играчите си, но дузпите са една рулетка.

Не сме тренирали дузпи, имаме хора за такива статични положения. След 120 минути обаче е трудно. Не е лесно срещу отбор като ЦСКА. Опитахме да бъдем агресивни, но те също. Понякога пресата ни се получаваше, понякога не", завърши треньорът на Лиепая.

ЦСКА победи Лиепая след изпелнение на дузпи

Господ беше с ЦСКА за втора латвийска драма с дузпи!

Густаво Бусато герой за "армейците"