Живко Миланов не остана длъжен на "синята" легенда Петър Курдов, който вчера го обвини, че капитанът на Левски играе против своя старши-треньор Петър Хубчев. Бранителят даде красноречив отговор пред колегите от "Спортал".

 Петър Курдов: Чувам, че Миланов прави напук на Хубчев

Петър Курдов: Чувам, че Миланов прави напук на Хубчев

"Съживихме Ботев с тази победа"

"Не исках да го коментирам този човек, но не мога да оставя да се говорят лъжи и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда критикуван. Това винаги съм го приемал. Градивната критика ме е мобилизира, но да чувам, че играя срещу треньора си, не мога да го повярвам. Това означава да играя против Левски, против мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си. Не винаги се е получавало, но хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм изградил с много трудно и пот, минавайки през всякакви трудности. Никога не съм си позволявал да се крия. Това означава да плюя на абсолютно всичко, което съм направил досега. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако иска да си намери работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да говори измислици! Не мога да повярвам, че човек на тия години може да говори такива неща, ама явно ракията не прощава".

Хееренвеен изпреварва Левски за подписа на Тораринсон?

Хееренвеен изпреварва Левски за подписа на Тораринсон?

"Сините" подобряват офертата си към исландския национал

"Разберете ме правилно. Имам уважение към всеки, но няма как да приема да се опетнява името ми и някой си да говори глупости и категорични лъжи за мен", допълни капитанът на "сините", който говори и за ситуацията на мача с Дунав (Русе), когато беше заменен малко преди края и напусна изнервен терена.

анкета

ТОПСПОРТ Ви пита: Основателни ли са критиките към капитана на Левски Живко Миланов?

Виж резултати

Абсолютно. Не се представя на ниво и сякаш има някакъв проблем между него и треньора Хубчев. 46.4%

Глупости. Живко Миланов е големият лидер на Левски и винаги се раздава на максимум за любимия си отбор. 38.4%

Нямам мнение по този въпрос. 15.2%

"Колкото до моята реакция с Дунав, тя не беше правилна. Извиних се на когото трябва още тогава. Не познавам футболист, на когото му е приятно да бъде сменен. На мен също не ми е приятно, но пак казвам, че не постъпих правилно и всичко вече е уточнено. Няма проблеми с треньора".

Арабски клубове се интересуват от звездата на Левски Паулиньо

Арабски клубове плащат щедро, за да имат звезда на Левски

Отново трансферна сага с Паулиньо