Помощник треньорът на Левски - Живко Михайлов говори пред журналистите след вчерашната победа с 1:0 над Ботев (Пд). Той засипа с похвали вратаря на тима Николай Михайлов. Стражът бе с основна заслуга за успеха.

"Ники е добър вратар. За мен е най-добрият вратар в България. Не е играл 1 минута в последните 5 месеца, а днес изигра перфектен мач. Трябва да се залага на него.

"Ултрас Левски" с декларация: Не допускайте Левски да бъде съучастник в писането на най-срамните страници в историята на футбола ни!

"Ултрас Левски" с декларация: Не допускайте Левски да бъде съучастник в писането на най-срамните страници в историята на футбола ни!

"Клубът ни винаги е бил символ на непримиримост с несправедливостта и подлостта"

Марин се възползва по най-добрия начин. Не отбелязвам само головете, а и играта му. Играе добре, дава всичко от себе си и това му се отплаща. Надявам се със следващите мачове да добие нужната рутина и да се възползва още повече от потенциала, който има, както и да го развие. За мен позицията му е зад нападателя и това се вижда на терена.

Неяснотите около лиценза не са приятни. Надявам се всичко да се оправи. Момчетата играят добре в последните 2 месеца и не им личи. Хубавото е, че много от момчетата са израснали в школата и за тях това не е на преден план", коментира Миланов.

Николай Михайлов: Надявам се от лятото да има спонсори и сигурност

Михайлов: Дано от лятото да има спонсори и сигурност в Левски

"Времената са тежки за целия български футбол"