Треньорът на Левски Георги Тодоров предупреди бразилеца Паулиньо, че може да седне на пейката, ако продължава със слабата си игра. Специалистът разкри какво се случва със Станислав Иванов и потвърди новината на ТОПСПОРТ за контузията на Симеон Славчев. 

Наставникът бе видимо изнервен, след като бе попитан за "треньорски контузии" на Иванов и Славчев.

Левски разби Партизан (Червен бряг) с 4:1 като гост за Купата на България

Експериментален Левски разби Партизан за Купата

"Сините" се наложиха с 4:1 над тима от Червен бряг

"Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Винаги съм казвал, че е добър футоблист, но ако продължава така, Маринчо ще намира много по-често място в 11-ката", заяви Тодоров. 

"Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е много разпилян и затова пуснах Краев централен нападател. Станислав не е треньорска контузия. Станислав има взаимоотношения с ръководството". 

"Симеон Славчев се загуби? Искате ли да го коментираме малко по-късно този въпрос? Симеон Славчев тренира усърдно, но никой не го пуска в игра. Ще ви кажа кога Славчев пътува до Сърбия. Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, замина за Сърбия по негово желание. И в същото време казва, че е тренирал, но никой не го пуска да играе", ядосано заяви Тодоров след победата с 4:1 над Партизан (Червен бряг).

Георги Тодоров: Почват да ми писват интригите, ще говоря в събота след мача

Георги Тодоров: Почват да ми писват интригите, ще говоря в събота след мача

"Дано някои играчи си направят самооценка след този мач"