Велислав Вуцов заяви, че бившият старши треньор на Левски Делио Роси е бил "физкултурник, който не е имал място в клуба".

"Отпадането от Вадуц е най-големият срам в историята на българския футбол. Делио Роси беше един физкултурник, който нямаше никакво място в Левски. Домакинката да бяха сложили, щеше да е по-добре от него. Сега с новия треньор нещата са други. Той явно първо е много добър човек, защото успя да промени атмосферата в съблекалнята, след това е и специалист", каза Вуцов пред Sportal.bg.

Мартин Тошев пред ТОПСПОРТ: Изненадан съм от Левски, но това може да е годината на ЦСКА

Мартин Тошев пред ТОПСПОРТ: Изненадан съм от Левски, но това може да е годината на ЦСКА

"Тази година първенството е много оспорвано"

Бившият наставник на "сините" коментира и загубата от БАТЕ (Борисов) в Шампионска лига, който е най-тежкият мач в кариерата му.

"Не искам да обвинявам никого. Аз съм си виновен. Тогава още бях в графата млади треньори. Бях определил трима души да бият с условието, който го спънат или направи дузпата, да не бие. Стана дузпата, а Гонзо взе топката, целият сектор викаше името му. Даже и да му я бях взел от ръцете, което с днешна дата, щях да го направя, публиката беше настроена срещу мен и щеше да каже, че сме във война с него. Ако пък я бях дал на Хичо и той я изпусне, всичко щеше да се взриви. Днес това нямаше да се случи, ако трябва, щях аз да ходя да я бия", добави той.