Спекулациите в турските медии около крилото на Левски Станислав Иванов не спират. Последните информации сочат, че в борбата за подписа на младежкия национал се е намесил и Бешикташ. 

Иванов е желан и от другите два гранда от Истанбул - Галатасарай и Фенербахче. Южните ни съседи твърдят, че лично Фатих Терим е настоял за привличането на Стаси и към момента "лъвовете" печелят битката за подписа му. 

Някои български медии спекулират, че 21-годишният футболист е желан и от Коняспор, който обаче вече е стигнал лимита за картотекиране на чуждестранни футболисти. 

Припомняме Ви, че медиите в Турция не спираха да пращат Едвин Джеси в Бешикташ, а в крайна сметка той се озова във втородивизионния Самсунспор. 

Наскоро се твърдеше, че има интерес от Галатасарай и Трабзонспор към нападателя на Левски Найджъл Робърта, но се оказа, че това не отговаря на истината.

На този етап е потвърдено единствено, че Станислав е желан от немския Ерцгебирге (Ауе). Клубът от Втора Бундеслига обаче няма намерение да плаща 700 хил. евро за правата му.

В Турция не спират спекулациите за Станислав Иванов

В Турция не спират спекулациите за Станислав Иванов

Нито един от изброените клубове не е отправил оферта за крилото