Тръст "Синя България" излезе с официална позиция във връзка със случващото се в БФС. Феновете отправиха доста силни думи по адрес на Борислав Михайлов и призоваха за свикване на извънреден Конгрес.

ТОПСПОРТ публикува позицията на феновете без редакторска намеса: 

"До ръководството на ПФК "Левски" До Български Футболен Съюз До Цялата футболна общественост Измина Страстната седмица, а след нея и светлото Христово Възкресение. Тишината, страхът и примирението във футболната ни общественост остава. Свидетели сме на самонадеяна, нагла и ненаядена клика от "футболни деятели", която си позволява безочливо да организира пародиен 45-минутен "Изпълком", за да се намести комфортно на ръководните позиции на българския футбол. И то след "официално" подадени оставки.

Стана ясно, че всъщност, тя никога и не си е тръгвала. Какво свърши тя? Вечно отлагане на събрания и реформи. Безобразно слаб национален отбор. Допускането на преименувани отбори в най-висшия ешелон, сервилни правила и липса на отпадащи отбори. Тежък клиентелизъм - на и извън терена. Липсата на всякаква визия за развитие на родния футбол. Корупция и театралните финансови проверки с оневиняващи доклади на институциите. Списъкът е плачевен и може да продължава до безкрай. Единственото по-тъжно в ситуацията е повсеместното мълчание по всички фронтове - клубове, собственици, футболисти, та дори и фенове... Левскарите сме свикнали да сме първи. Първи се опълчихме на комунистическия режим и милиционерщината с цената на големи саможертви от страна на нашите предци. Първи бяхме и в Жан Виденовата зима пред парламента. Първи се осмелихме да се борим срещу модела "Бащица" и да въведем участието на футболните привърженици, което днес е особено актуално.

Лъч надежда за изстрадалите "сини" сърца

Лъч надежда за изстрадалите "сини" сърца

11 юноши на клуба в разширения състав

Първи сме и днес, когато ясно и точно заявяваме, че открито се противопоставяме на процесите и управлението на родното БФС! Срам ни е от вас. Срам ни е от всичките ви интриги, схеми и безочливо управление, което докара българския футбол до това равнище. Срам ни е от политическите ви зависимости. Срам ни е от мълчанието на ръководството на нашия любим Клуб. Срам ни е и от факта, че начело на БФС стои една наша и толкова обичана в миналото футболна легенда, която днес е просто прогнила от материализъм и различни субстанции. Тръст "Синя България" призовава за промяна. За моментално свикване на извънредно общо събрание и за прозрачен избор на ново ръководство на БФС.

Левски победи Царско село с 2:0

Марин Петков и Борислав Цонев съживиха Левски

След повече от 6 часа без гол

Призоваваме най-отговорно и за остра реакция от страна на ПФК "Левски" по повод бутафорните постановки в БФС. Всички сме наясно, че без нормално управление, клубният футбол в България е обречен на текущото неугледно съществуване с предизвестен шампион и политически обвързаности на големите отбори. Подкрепяме открито всеки, който с необходимия морал и ценностна система да донесе промяна. Независимо от клубната му принадлежност или пристрастия. Всички видяхме до какво ни доведоха големите "сини" и "червени" футболни легенди Колкото и да искате - ние няма да мълчим. Футболът е за феновете. Футболът - това сме ние",