Старши-треньорът на Левски - Елин Топузаков говори след поражението от ЦСКА с 0:2 в двубой от последния 35-и кръг в efbet Лига.

"Не съм очаквал такъв срив в отбраната. Головете, които допуснахме бяха меко казано леки. Днес играта не ни се получи - имаше много технически брак. Лош и неуспешен мач за Левски. Просто бяхме готови за тази схема на ЦСКА, но не влязохме добре в единоборствата и не показахме, че можем да се надиграваме с опонента. Битката я изгубихме, след като допуснахме първия гол.

Боримиров: ЦСКА не ни надиграха, загубихме заради две фрапантни грешки

Боримиров: ЦСКА не ни надиграха, загубихме заради две фрапантни грешки

"Не знаем нищо за баража и това не е нормално"

Всеки един футболист на Левски трябва да бъде готов да играе под напрежение. Прекалено много през последните дни главите на футболистите не бяха чисти. Не си взехме поука и отстъпихме при единоборствата и притежанието на топката. Не развивахме добре атаките си и изгубихме нашата увереност.

За мен не пуснах всичко най-добро днес. Оставих Филип Кръстев на пейката, Роналдо има проблем. Изпитахме трудности на десния фланг. Не искам да правя анализи за стари неща. Не може в 7 дни да изиграем три мача на най-високо ниво и затова направих ротация. За нас най-важният мач е баражът, защото Левски трябва да играе в евротурнирите.

В седмица с три важни мача няма как да не направим ротация - не сме европейски гранд с дълбочина в състава. Моето решение и отговорност. Не виждам кои юноши са играли, защото само Дейвид Михалев беше такъв. Марин Петков и Пламен Андреев са мъжки национали, а не юношески такива.

Не мога да знам какво да очаквам за датата на баража, всичко може да стане. Ние направихме всякакви промени според това, защото следващият мач е след 72 часа. Най-важно ще бъде да се справим психологически. Мачът, който ще осмисли сезона на Левски предстои. Мисля, че Хосе Кордоба е далеч от това да вземе участие в баража. Имахме и предходни мачове, в които сме играли дори без Филип Кръстев и Анди Краев. За мен няма удовлетворение, че Лудогорец е станал шампион. Аз не мога да приема загуба от ЦСКА, това за мен е тежък удар и го преживявам трудно. Трябва да си изпълним целта-минимум, която е да завършим в Европа. Левски винаги трябва винаги да бъде на най-високо място, а то е първото, до тогава няма как да бъда щастлив".

Тодор Батков: Да подкрепим Пламен!

Тодор Батков: Да подкрепим Пламен!

"Не играхме добре"