Новото попълнение на Левски Тома Даске даде интервю за клубната телевизия. Французинът разкри, че е много радостен от факта, че е футболист на "сините". 

"Чувствам се отлично. За мен е чест, че се стигна до този договор. Радвам се, че вече съм част от клуб като Левски. Надявам се да имам успешен сезон с новите ми съотборници. Желанието ми е да се отплатя на клуба за доверието, което ми оказа", започна Даске.

"На 26 години съм. Играят като централен защитник. Преди да дойда в Левски играх във втора френска дивизия с Льо Ман. Първият ми професионален договор е с Троа, чийто юноша съм".

Снимка 491297

Източник: levski.bg

"Чувал съм много неща за България и футбола тук. Запознат съм с великия ви национален отбор от 90-те години, който изхвърли Франция от Световното първенство в САЩ. Запознат съм с водещите клубове в страната. Още преди да дойда в Левски, знаех, че е известен като "Отбора на народа". 

"Надявам се да постигнем много успехи. Ще дам всичко от себе си, за да зарадваме привържениците. Моята цел е да се адаптирам максимално бързо към отбора и играта на тима. След това, заедно като екип да гоним една цел - победа, победа и пак победа. Особено тук на този стадион за хората, които ще идват да ни подкрепят", завърши защитникът.

Николай Кръстев: Това е пътят за Левски - юноши и опитни български играчи

Николай Кръстев: Това е пътят за Левски - юноши и опитни български играчи

Вратарят се завърна на "Герена"